Рублені курячі котлети нашвидкуруч: рецепт приготування найсмачнішої та економної м'ясної страви

Автор: Шевченко Лилия

Найсмачніші, соковитіші та ніжні котлети виходять із рубаного фаршу. М'ясо не подрібнюється у м'ясорубці, а нарізається дрібними кубиками. Рублені котлети з курки входять в меню багатьох ресторанів і кафе, але приготувати їх вдома не важко.

Рублені курячі котлети нашвидкуруч: рецепт приготування найсмачнішої та економної м'ясної страви - today.ua

Рублені котлети з курячого філе

Інгредієнти:

  • 1 куряча грудка без кісточки
  • 2 ріпчасті цибулини
  • 2 сирі яйця
  • 3 ст. л. майонезу
  • 3 ст. л. борошна
  • Сіль та мелений чорний перець за смаком
  • Рафінована рослинна олія для смаження

Спосіб приготування:

Курячу грудку вимийте і обсушіть паперовими рушниками. За допомогою гострого ножа наріжте м'ясо маленькими кубиками. Найзручніше це робити, поки філе не до кінця розморозилося, тоді воно відмінно тримає форму і легко ріжеться.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Перекладіть м'ясну масу в миску, додайте яйця, майонез, сіль та мелений чорний перець. Всипте дрібно нарізану цибулю. Ретельно перемішайте до однорідності. Рублені курячі котлети нашвидкуруч: рецепт приготування найсмачнішої та економної м'ясної страви Продовжуючи перемішувати, всипайте борошно по ложці. Фарш повинен стати трохи в'язким. Накрийте миску рушником і залиште на 15 хвилин, щоб продукти "подружилися".

Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії, за допомогою столової ложки викладайте фарш з курячого філе у вигляді круглих або овальних оладок.

Смажте на середньому вогні до рум'яної скоринки з усіх боків. Подавайте рубані котлети з курки з будь-яким гарніром, свіжими овочами та улюбленим соусом.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Приготуйте смачні котлети без м'яса. Рецепт ситної та корисної страви для дітей та дорослих.

Головне