Найсмачніші, соковитіші та ніжні котлети виходять із рубаного фаршу. М'ясо не подрібнюється у м'ясорубці, а нарізається дрібними кубиками. Рублені котлети з курки входять в меню багатьох ресторанів і кафе, але приготувати їх вдома не важко.
Рублені котлети з курячого філе
Інгредієнти:
- 1 куряча грудка без кісточки
- 2 ріпчасті цибулини
- 2 сирі яйця
- 3 ст. л. майонезу
- 3 ст. л. борошна
- Сіль та мелений чорний перець за смаком
- Рафінована рослинна олія для смаження
Спосіб приготування:
Курячу грудку вимийте і обсушіть паперовими рушниками. За допомогою гострого ножа наріжте м'ясо маленькими кубиками. Найзручніше це робити, поки філе не до кінця розморозилося, тоді воно відмінно тримає форму і легко ріжеться.
Перекладіть м'ясну масу в миску, додайте яйця, майонез, сіль та мелений чорний перець. Всипте дрібно нарізану цибулю. Ретельно перемішайте до однорідності.
Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії, за допомогою столової ложки викладайте фарш з курячого філе у вигляді круглих або овальних оладок.
Смажте на середньому вогні до рум'яної скоринки з усіх боків. Подавайте рубані котлети з курки з будь-яким гарніром, свіжими овочами та улюбленим соусом.
Смачного!
Приготуйте смачні котлети без м'яса. Рецепт ситної та корисної страви для дітей та дорослих.