Today.ua

Рублені курячі котлети нашвидкуруч: рецепт приготування найсмачнішої та економної м'ясної страви

Найсмачніші, соковитіші та ніжні котлети виходять із рубаного фаршу. М'ясо не подрібнюється у м'ясорубці, а нарізається дрібними кубиками. Рублені котлети з курки входять в меню багатьох ресторанів і кафе, але приготувати їх вдома не важко.

Рублені котлети з курячого філе

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Курячу грудку вимийте і обсушіть паперовими рушниками. За допомогою гострого ножа наріжте м'ясо маленькими кубиками. Найзручніше це робити, поки філе не до кінця розморозилося, тоді воно відмінно тримає форму і легко ріжеться.

Перекладіть м'ясну масу в миску, додайте яйця, майонез, сіль та мелений чорний перець. Всипте дрібно нарізану цибулю. Ретельно перемішайте до однорідності. Продовжуючи перемішувати, всипайте борошно по ложці. Фарш повинен стати трохи в'язким. Накрийте миску рушником і залиште на 15 хвилин, щоб продукти "подружилися".

Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії, за допомогою столової ложки викладайте фарш з курячого філе у вигляді круглих або овальних оладок.

Смажте на середньому вогні до рум'яної скоринки з усіх боків. Подавайте рубані котлети з курки з будь-яким гарніром, свіжими овочами та улюбленим соусом.

Смачного!

Приготуйте смачні котлети без м'яса. Рецепт ситної та корисної страви для дітей та дорослих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ