Today.ua

Рулет з маком на Великдень: покроковий рецепт святкової випічки

Крім пасок до великоднього столу готують безліч смачних і різноманітних страв, включаючи випічку. Спечіть ніжний і пухкий рулет з маком на Великдень, щоб порадувати близьких.

Маковий рулет до великоднього столу

Інгредієнти:

Для опари:

Для тіста:

Для начинки:

Для глазурування:

Спосіб приготування:

1. Змішайте борошно з цукром і дріжджами, влийте тепле молоко, перемішайте і поставте на півгодини в тепле місце.

2. В опару додайте інгредієнти для тіста, добре вимісіть і залиште підходити на 2 години.

3. Готове тісто розкачати в корж прямокутної форми 30 х 40 см. Рівним шаром розподіліть суміш інгредієнтів для начинки, загорніть в рулет. Краї защіпніть.

4. Перекладіть рулет швом вниз на деко, змастіть збитим з водою жовтком, залиште на годину.

5. Випікайте рулет з маком в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40 хвилин.

Смачного!

Пропонуємо вам також спекти смачні паски до Великодня. Рецепт дуже простий і підійде для початківців кулінарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ