Today.ua

Руслана Писанка після падіння на сцені зізналася, що потребує операції

Руслана Писанка впала на сцені під час вистави "Потяг "Одеса мама", в якій артистка виконує одну з головних ролей. Медики, які прибули на місце, терміново госпіталізували зірку, і вона з п'ятниці знаходиться на лікарняному ліжку.

Інцидент стався на поклоні в кінці вистави, коли актори повинні були виконати коротенький танець. Руслана Писанка була на підборах і, мабуть, не змогла вчасно зорієнтуватися. Також зірка поскаржилася на те, що в залі було дуже холодно, м'язи були не розігрітими, через це й могло статися падіння.

Виявилося що у успішної української ведучої перелом ноги зі зміщенням.У понеділок Руслані Писанці мають провести всі необхідні аналізи та відправити на операцію.

"Вимушена констатувати — діагноз — перелом ноги зі зміщенням. На жаль, без операції не обійтися. Все трапилося напередодні у п'ятницю ввечері, то всі фахівці для цієї відповідальної справи будуть лише в понеділок, тобто завтра. І завтра здам необхідні аналізи, - відзначила Руслана Писанка. - Завтра очікуємо разом із чоловіком - він поруч зі мною - консиліум та остаточне рішення щодо операції".

Нагадаємо, схудла Руслана Писанка в квітковому вбранні зачарувала стрункою фігурою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ