Today.ua

Руслана Писанка вперше показала свій заміський будинок

Руслана Писанка давно зникла з екранів телевізорів, не рахуючи її появи на шоу "Зважені та щасливі". Вперше ведуча запросила журналістів до свого заміського будинку під Києвом, щоб показати, в яких умовах вона живе разом зі своїм чоловіком.

Двоповерховий будинок виконаний в стриманому стилі, оточений доріжками з плитки, а також живоплотом і високими деревами. На другому поверсі є невеликий балкончик, а кімната на першому поверсі дуже світла завдяки вікнам на всю стіну.

Особняк зірці допоміг добудувати її чоловік Ігор Ісаков. Коли закохані познайомилися у 2009 році, Руслана ледь зводила кінці з кінцями і жила на гроші батьків, які отримували пенсію. Одружилися вони на території нинішнього будинку, який все ще перебував у процесі будівництва. Зараз у Писанки є невеличкий город, де у неї ростуть овочі та фруктові дерева. Урожай зірка використовує для приготування страв для коханого чоловіка. Цікаво те, що з Ігорем ведуча познайомилася в Інтернеті. Після низки невдалих побачень, зірка вже хотіла кинути цю справу і видалити свою сторінку, але їй написав він - чоловік, з яким вона зв'язала своє подальше життя. Більше ніж через рік відносин Руслана Писанка отримала пропозицію руки і серця.

На початку, визнається ведуча, їй було дуже важко розв'язувати всі питання разом, оскільки більшу частину свого життя вона намагалася приймати рішення самостійно.

Спільних дітей у пари немає, але це не заважає їм в особистому житті. Руслана задовольняється тим, що спілкується з сином Ігоря від першого шлюбу, з яким у неї склалися хороші відносини.

Нагадаємо, Настя Каменських показала засклену терасу і задній двір свого з Потапом заміського будинку під Києвом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ