Today.ua

Руслана випустила музичний фільм за участю українських зірок

Руслана в католицьке Різдво, 25 грудня, випустила святковий музичний фільм. Артистка долучила до роботи деяких українських зірок, включаючи Ігоря Кондратюка. У 50-хвилинному відео під назвою «Чарівна пісня» артистка намагається передати публіці стан, в якому знаходиться все живе в очікуванні дива.

Музичний фільм Руслани поєднав в собі кілька музичних жанрів. У відео можна почути класику, ритм-енд-блюз, баладу, елементи репу, хорал і симфонічний рок.

За словами відомої української співачки та переможниці конкурсу «Євробачення» основу її роботи становить п'ять слів - світло, серце, душа, кохання і зоря. Руслана зазначила, що створила оригінальне попурі, в якому можна почути такі відомі колядки, як «Тиха ніч, свята ніч» і «Добрий вечір, тобі». Музичний перформанс присвячений карпатським легендам і натхненний драмою-феєрією Лесі Українки «Лісова пісня».

У фільмі між виконанням композицій Руслана телефонує зіркам та розмірковує з ними про українські традиції, і дізнається, що для них означає Різдво. В особистому обліковому записі у Фейсбук артистка написала, що означає для неї цей день:

«Для мене Різдвяне Диво в тому, що я можу бачити очі людей, яких я люблю, що я можу бути з тими, кого я знаю, з ким мені хочеться співати, з ким мені хочеться творити, з ким мені хочеться мріяти і йти далі»

Нагадаємо, Руслана запевняє, що могла стати Президентом України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ