Today.ua

“Російська красуня“: дочка Алли Пугачової в красивому народному костюмі колядувала з однокласниками

Діти Алли Пугачової стали справжнім надбанням і промінцем світла для фанатів. Шанувальники стежать за життям 7-річних Лізи та Гаррі, захоплюючись, наскільки талановитими й освіченими ростуть малюки. Дочка Примадонни збирає масу компліментів, і її часто порівнюють із зірковою матусею.

В особистому акаунті в Інстаграм чоловік Алли Борисівни зробив новий пост, присвячений дочці. Максим Галкін опублікував кілька фотографій, зроблених під час участі Лізи в шкільному заході.

Разом з однокласниками дівчинка ходила колядувати на Водохреще, 19 січня. Малятко мала чудовий вигляд в красивому традиційному російському вбранні - синьому сарафані з вишивкою. Наряд одягли поверх курточки, щоб Ліза Галкіна не замерзла на вулиці. Виступила малятко в ролі корови, про що говорить її шапка.

«Ліза сьогодні на колядках в школі», - підписав публікацію чоловік Алли Пугачової в Інстаграм, супроводивши пост хештегами «колядки» і «водохреще».

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Максим Галкін (@maxgalkinru)

Шанувальники прийшли в захоплення від нових фотографій дочки Примадонни й пародиста.

«Російська красуня !!!», «Яка вона гарненька у вас. Яка світла, чиста, як ніби зсередини світиться», «Яка ж вона артистична!», «Багато знаменитих дітей в інстаграмме зараз ... але таких щасливих як у вас немає. Які вони чарівні а які щасливі очі ... видно що дітки в справжньому коханні ростуть», «Красива і дуже щира дівчинка», - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, діти Алли Пугачової порадували смішною сценкою власного твору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ