Today.ua

“Ридала сильно“: Переможниця “Холостяк“ Даша Квіткова постраждала на відпочинку на Сейшелах

"Холостяк" Нікіта Добринін та переможниця романтичного реалітішоу Даша Квіткова разом зі своїм маленьким сином відпочивають на Сейшельських островах. Проте відпочинок затьмарив один інцидент, через який красуня-блондинка опинилася у лікарні.

Деякий час Даша Квіткова не виходила в сториз і шанувальники дуже захвилювалися. Директ блогерши був завалений стурбованими повідомленнями фанатів, які цікавилися, де вона зникла. У підсумку обраниця "Холостяка" вийшла на зв'язок, повідомивши, що пошкодила ніготь на великому пальці, коли виходила з душу.

"Обережно читати наступну історію, вона викликає тремтіння по тілу, і ви можете відчути мій біль, - попередила шанувальників дружина Нікіти Добриніна. - Я була в душі. Виходила і відчинила скляні двері на себе. І під куток скляних дверей потрапила моя нога, а якщо бути точніше - мій ніготь, який тепер навпіл. Ридала сильно на плечі у чоловіка і думала, як я тепер педикюр зроблю. Тепер я шкутильгаю, п'ю обезбол і з перев'язкою. І мені не можна купатися в океані. Проте чого я і раніше не робила".

Даша Квіткова подякувала шанувальникам за повідомлення та слова підтримки, зазначивши, що зараз уже почувається краще. Нагадаємо, переможниця “Холостяк“ Даша Квіткова зізналася, скільки важить через 5 місяців після пологів та показала себе у бікіні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ