Today.ua

“Руда бестія“: нові фото дочки Олі Полякової з хлопцем викликали фурор в Мережі

16-річна дочка Олі Полякової не перестає епатувати публіку. Дівчинка поділилася серією вражаючих фотознімків, зроблених в центрі Києва. Маша Полякова підкорила своїх фанатів красою і розкішним довгим волоссям.

В особистому акаунті в Інстаграм старша дочка відомої української співачки опублікувала нові фото, зроблені ввечері в столиці. У кадрі Маша Полякова зображена в широких чорних джинсах з дірками і ланцюгами, грубих черевиках на тракторній підошві, чорній водолазці, завершивши свій образ сережками і капелюшком. Своє довге волосся, яке дівчинка-підліток зовсім недавно пофарбувала в рудий колір, вона залишила розпущеним.

"Як вам такий вайб рудих? Яка фотка більше сподобалася?" - поцікавилася у фоловерів Маша.

Підписники прийшли в захват, відзначаючи, наскільки дівчина схожа на свою зоряну матусю, а також, якою красивою день у день вона стає.

View this post on Instagram

Публікація від Maria Polyakova (@mashapolyakova)

"Така сексі герл, руда бестія, просто дуже красива дівчинка", "Дуже красива", "Класно, крутяк", "Всі фотки супер", "Тобі йде рудий", "Все супер", "Друга Оля", "Копія мама", "Шикарна рижуля", "Богиня", "Ну, що сказати, вилита мама. Шикарно", "Волосся шикарне", "Машенька, що ж Ви робите з хлоп'ячими серцями!", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Оля Полякова показала доньку з перебинтованою рукою, і розповіла, що з нею сталося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ