Today.ua

З подругами і мамою: як Дар'я Білодід відсвяткувала своє 21-річчя

Дар'я Білодід 10 жовтня відсвяткувала день народження. Успішній українській дзюдоїстці і олімпійській призерці виповнився 21 рік. Спортсменка розповіла, як вона провела цей день.

Дворазова чемпіонка світу з дзюдо взяла паузу в спортивній кар'єрі. Нещодавно вона спробувала себе в новій ролі на конкурсі краси - її запросили стати однією з членів журі на "Міс Україна Всесвіт". Дар'я Білодід виглядала чудово в білосніжному облягаючому платті з прозорими рукавами.

Після цього Дашу зловила Катя Осадча, щоб взяти інтерв'ю для програми "Світське життя". Білодід розповіла, як відсвяткувала день народження і з ким.

"Святкувала я в Києві, в ресторані з подругами і з мамою. У нас була така невелика компанія, чоловік вісім десь", - зазначила спортсменка.

У цей день дзюдоїстка виглядала відмінно, вибравши коротке біле плаття на одне плече. Образ вона завершила ботильйонами на підборах в тон наряду, розпустила волосся і нанесла вечірній макіяж. Проте вся увага була прикута до мами Дар'ї Білодід. 46-річна ексспортсменка Світлана Кузнєцова виглядала розкішно в короткій сукні кольору хакі, показавши свої стрункі ніжки. Також срібна призерка Олімпійських ігор в Токіо 2021 розповіла, що їй подарували на 21-річчя:

"Різні, дуже різні (подарунки). І речі якісь, ювелірні (прикраси), наприклад, сережки та браслети. В принципі, подарунків було багато".

Нагадаємо, Дар'я Білодід зізналася, чому завершила стосунки з олімпійським чемпіоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ