Today.ua

З яскравим макіяжем і довгими нігтями: 16-річна дочка Ольги Фреймут виглядає значно старшою за свій вік

Два місяці тому старша дочка Ольги Фреймут відзначила день народження. Златі Мітчелл виповнилося 16 років. Дівчина досить рідко ділиться особистими фото в Інстаграм, але днями вирішила порадувати підписників своїм свіжим селфі. Варто зазначити, що виглядає дівчинка значно старшою за свій вік.

Донька Ольги Фреймут постала у кадрі у гарно обставленій кімнаті, у гуртожитку чи одному з класів у своєму університеті. У кадрі Злата постала в майці і з розпущеним волоссям. Вона нанесла яскравий макіяж, підкресливши очі за допомогою стрілок і накладних вій, а пухкі губи ще візуально збільшила за допомогою червоної помади. Також дівчина носить довгі нігті з гарним манікюром. Одягається Злата досить відверто, як на свій вік. За кілька годин до свого 16-річчя вона опублікувала серію знімків з Лос-Анджелеса. На першому фото ще 15-річна дівчинка постала у червоній велюровій мінісукні з ефектним декольте. Образ дівчина завершила лакованою курточкою під шкіру змії та маленькою чорною сумочкою-багетом.

"Для тих з вас, хто не знає: я живу в школі-інтернаті за межами Санта-Барбари, а це означає, що мені довелося повністю зупинити все своє "свободолюбне" життя, творчі ідеї та спонтанні проєкти, але цей етап у моєму житті , дозволяє мені бути ближче до Лос-Анджелеса. Іноді я збігаю до міста, де почуваюся вільною раз на кілька днів", - зауважила донька Ольги Фреймут.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Mitchell Zlata (@zlata_mitchell)

Як реагує на зовнішній вигляд доньки, завжди стримана зіркова матуся, експерт з етикету Ольга Фреймут, невідомо.

Нагадаємо, Позитив розповів, чим Потап займається в Іспанії – платить зарплатню та допомагає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ