Картопляний салат з корейською морквою цілком підійде в якості основного блюда на вечерю або сніданок. Ступінь гостроти ви можете регулювати самостійно, в залежності від смакових уподобань.
Салат з картоплі з морквою по-корейськи
Інгредієнти:
- 500 г картоплі
- 250 г корейської моркви
- 5 ст. л. консервованого зеленого горошку
- 0,5 пучка кропу
- 3 зубчики часнику
- 3 ст. л. соняшникової олії
- чорний мелений перець і сіль за смаком.
Спосіб приготування:
Зварену в шкірці і очищену картоплю наріжте дрібними кубиками. Корейську моркву подрібніть, щоб вона не була занадто довгою.
Змішайте в салатнику моркву по-корейськи, зелений горошок, картоплю. Окремо розітріть виделкою дрібно нарізаний кріп і пропущений через прес часник із сіллю і чорним меленим перцем.
В даному рецепті можна регулювати ступінь гостроти, зменшивши кількість часнику, меленого перцю, а також взявши негостру корейську моркву. Тоді блюдо можна буде давати дітям і тим, кому гостра їжа протипоказана.
Смачного!
Картопляний салат з корейською морквою відмінно підійде для пасхального столу, також до святкового застілля можна приготувати смачний, ароматний і кристально прозорий холодець з будь-яких видів м'яса.