Today.ua

Салат з картоплі та корейської моркви: рецепт швидкого і бюджетного частування

Картопляний салат з корейською морквою цілком підійде в якості основного блюда на вечерю або сніданок. Ступінь гостроти ви можете регулювати самостійно, в залежності від смакових уподобань.

Салат з картоплі з морквою по-корейськи

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Зварену в шкірці і очищену картоплю наріжте дрібними кубиками. Корейську моркву подрібніть, щоб вона не була занадто довгою.

Змішайте в салатнику моркву по-корейськи, зелений горошок, картоплю. Окремо розітріть виделкою дрібно нарізаний кріп і пропущений через прес часник із сіллю і чорним меленим перцем.

Перекладіть отриману ароматну зелену пасту до інших овочів, заправте соняшниковою олією. Дайте салату настоятися близько півгодини і можете подавати до столу.

В даному рецепті можна регулювати ступінь гостроти, зменшивши кількість часнику, меленого перцю, а також взявши негостру корейську моркву. Тоді блюдо можна буде давати дітям і тим, кому гостра їжа протипоказана.

Смачного!

Картопляний салат з корейською морквою відмінно підійде для пасхального столу, також до святкового застілля можна приготувати смачний, ароматний і кристально прозорий холодець з будь-яких видів м'яса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ