Today.ua

Наймодніша зачіска 2022 року, яка підходить жінкам з довгим і середнім волоссям

Модниці всього світу вже приміряють до свого образу нову зачіску, яка буде у тренді весь 2022 рік. Укладання підійде як для повсякденного, так святкового виходу.

Стилісти рекомендують усім дівчатам, у яких довге або середнє волосся, приміряти модну зачіску – bubble braid. По суті, це гібрид коси та хвоста.

Американська модель Джіджі Хадід носить зачіску bubble braid з дрібних "бульбашок", а виконавиця Гріфф - з більших.

У будь-якому випадку, зачіска освіжає образ, робить його більш жіночним і трохи казковим, адже саме така зачіска була у принцеси Жасмін із казки про Алладіна та чарівну лампу. Юні красуні можуть у процесі створення зачіски bubble braid використовувати гумки яскравих відтінків. Старшим жінкам варто віддавати перевагу однотонним гумкам або прозорим, які будуть непомітні на волоссі.

"Бульбашкові коси" можуть бути будь-якими. Ви можете зібрати волосся у високий або низький хвіст і перетягнути його резинками на відстані, яка вам більше подобається. Ще один варіант bubble braid - це зібрати в хвостики локони у особи, така зачіска дозволить відкрити обличчя і волосся зовсім не заважатиме.

Зачіска bubble braid відкриває величезне поле для експериментів, шукайте свій ідеальний образ і не бійтеся змінюватися.

Дізнайтеся також, які зачіски стилісти рекомендують робити у новорічну ніч. Модне укладання легко створюється своїми руками без допомоги спеціаліста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ