Ніжна і однорідна, ароматна і смачна кабачкова ікра готується дуже просто. І зовсім не обов'язково купувати літню овочеву закуску в магазині.
Кабачкова ікра: рецепт
Інгредієнти:
- 3 молодих кабачка
- 1 морква
- 2 цибулини
- 2 зубчики часнику
- 2 помідори
- 1 ст. л. томатної пасти
- 2 ст. л. соняшникової олії
- 1 пучок зелені
- Сіль і перець за смаком.
Спосіб приготування:
Цибулю наріжте дрібними кубиками, обсмажте на олії. Всипте натерту на крупній тертці моркву, обсмажуйте до рум'яності. Кабачки порізажте дрібними кубиками, злегка обсмажте на мінімальній кількості масла. Перекладіть усі овочі в сотейник або в каструлю з товстим дном, посоліть і поперчіть за смаком. Влийте трохи води, накрийте кришкою і тушкуйте близько години на слабкому вогні.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
За 15 хвилин до готовності влийте натерті на тертці помідори і томатну пасту, додайте подрібнений часник. Перемішайте.
Готову овочеву масу остудіть, потім пюруйте занурювальним блендером. Подавайте до столу, посипавши рубаною зеленню.
Смачного!
Приготуйте також закусочні котлети з кабачка з картоплею. Простий рецепт річного овочевого страви.