Today.ua

Найсмачніша кабачкова ікра, як в магазині: рецепт літньої закуски нашвидкуруч

Ніжна і однорідна, ароматна і смачна кабачкова ікра готується дуже просто. І зовсім не обов'язково купувати літню овочеву закуску в магазині.

Кабачкова ікра: рецепт

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Цибулю наріжте дрібними кубиками, обсмажте на олії. Всипте натерту на крупній тертці моркву, обсмажуйте до рум'яності. Кабачки порізажте дрібними кубиками, злегка обсмажте на мінімальній кількості масла. Перекладіть усі овочі в сотейник або в каструлю з товстим дном, посоліть і поперчіть за смаком. Влийте трохи води, накрийте кришкою і тушкуйте близько години на слабкому вогні.

За 15 хвилин до готовності влийте натерті на тертці помідори і томатну пасту, додайте подрібнений часник. Перемішайте.

Готову овочеву масу остудіть, потім пюруйте занурювальним блендером. Подавайте до столу, посипавши рубаною зеленню.

Смачного!

Приготуйте також закусочні котлети з кабачка з картоплею. Простий рецепт річного овочевого страви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ