Найсмачніша і популярна річна закуска - кабачкова ікра. Секретні інгредієнти дозволять приготувати дивно смачну страва швидко і просто.
Пікантна кабачкова ікра
Інгредієнти:
- 1 кг кабачків
- 150 г цибулі
- 100 мл майонезу
- 100 мл томатного соусу
- 50 мл соняшникової олії
- 30 г цукру
- 1 ч. л. солі
- 1 лавровий лист
- мелений чорний перець за смаком
- 2 зубчики часнику.
Спосіб приготування:
Очищені від шкірки і насіння кабачки разом з цибулею пропустіть через м'ясорубку двічі. Перекладіть подрібнені овочі в сотейник, влийте олію, майонез і томатний соус. Варіть після закипання на повільному вогні близько години. Кришкою не закривайте!
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Посоліть і поперчіть кабачкову масу, додайте цукор і лавровий лист. Варіть під кришкою ще годину. За 15 хвилин до готовності додайте подрібнений часник. Ікра повинна вийти густою. Розкладіть гарячу кабачкову ікру по чистим стерилізованим банкам, закатайте і залиште остигати. Перевертати баночки не потрібно!
Зберігайте в темному прохолодному місці. Кабачкову ікру з часником можна подавати як салат-закуску до відварних овочів, страв із картоплі та м'яса.
Смачного!
Приготуйте також смачні і корисні оладки з кабачка зі шпинатом. Рецепт простий і швидкий.