Today.ua

Найсмачніша кабачкова ікра з часником: рецепт пікантної закуски нашвидкуруч

Найсмачніша і популярна річна закуска - кабачкова ікра. Секретні інгредієнти дозволять приготувати дивно смачну страва швидко і просто.

Пікантна кабачкова ікра

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Очищені від шкірки і насіння кабачки разом з цибулею пропустіть через м'ясорубку двічі. Перекладіть подрібнені овочі в сотейник, влийте олію, майонез і томатний соус. Варіть після закипання на повільному вогні близько години. Кришкою не закривайте!

Посоліть і поперчіть кабачкову масу, додайте цукор і лавровий лист. Варіть під кришкою ще годину. За 15 хвилин до готовності додайте подрібнений часник. Ікра повинна вийти густою. Розкладіть гарячу кабачкову ікру по чистим стерилізованим банкам, закатайте і залиште остигати. Перевертати баночки не потрібно!

Зберігайте в темному прохолодному місці. Кабачкову ікру з часником можна подавати як салат-закуску до відварних овочів, страв із картоплі та м'яса.

Смачного!

Приготуйте також смачні і корисні оладки з кабачка зі шпинатом. Рецепт простий і швидкий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ