Today.ua

Найбільш гулящі жінки по гороскопу - три невірних знаків Зодіаку

Відносини - річ не проста. Щоб побудувати міцну сім'ю і купатися в любові і турботі потрібно докласти масу зусиль. Але працювати повинні обидва партнери. Астрологи зазначають, що є три представниці зодіакального кола, з якими це буде неможливо. Хто ж ці гулящі знаки Зодіаку?

Стрілець

Жінки-Стрільці дуже пристрасні натури, і їм потрібен такий же чоловік, гарячий і темпераментний. Представницям цього знаку потрібно завжди відчувати щось, їм потрібні спалахи емоцій. В іншому випадку вони направлять всі свої сили, щоб знайти іншого партнера, який би задовольняв їхні потреби. До того ж від відносин з такою жінкою невідповідний їй чоловік дуже швидко втомиться.

Водолій

Жінки, народжені під цим знаком, дуже вітряні. Вони можуть задовольнитися коротким зв'язком або скороминущим романом, повним пристрасті та емоцій. Також представниці цього знака легко можуть вступити в інтимний зв'язок на першому ж побаченні або після знайомства в клубі.

Риби

Представниці цього знаку Зодіаку хочуть оточувати себе розкішшю, щоб партнер катав їх на авто, дарував кожен день квіти і дорогі подарунки. Витиснувши з одного чоловіка все до останньої копійки, жінки-Риби відправляються в далеке плавання на пошуки нового залицяльника.

Нагадаємо, астрологи назвали три знаки Зодіаку, які підсвідомо прагнуть до життя на самоті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ