Today.ua

Найпримхливіші жінки: астрологи назвали три “нестерпні“ знаки Зодіаку

Астрологи назвали леді за знаком Зодіаку, які відрізняються нестерпним характером. Виявилося, найпримхливіші жінки народилися під трьома сузір'ями.

Езотерики проаналізували вплив дати народження на особливості психіки. Вони вважають, що найпримхливіші жінки народилися під знаками Лева, Діви та Близнюків. Ці жінки можуть закотити істерику на рівному місці і терпіти не можуть, коли щось порушує їхні плани.

Лев

Лідируюче місце антирейтингу займають дівчата, які народилися під знаком Лева. Вони звикли отримувати все, чого хочуть. Ці примхливі жінки загоряються як сірники, якщо отримують відмови. Левиці у гніві поводяться агресивно та непередбачено. Не можна спрогнозувати, яку витівку від них слід очікувати.

Близнюки

Близнюки люблять чоловічу увагу і всіляко її вимагають. Вони люблять інтриги - спілкування з такими жінками може призвести до серйозних проблем. Представниці цього знаку Зодіаку хочуть, щоб потенційні партнери довели право перебувати поряд та свідомо провокують обранців.

Діва

Діви дружелюбні та толерантні жінки, але в усьому бачать негатив. Якщо вони помітять щось, що порушує їхнє ідеальне уявлення про світ – критикуватимуть. Постійне невдоволення часто дратує оточуючих. Однак ці жінки не звертають уваги на бажання інших і досягають своїх цілей будь-якими засобами.

Раніше астрологи назвали головного щасливчика за знаком Зодіаку. Людей, що народилися під вогняним сузір'ям, влітку чекає карколомний успіх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ