Today.ua

Наймодніші літні штани: чотири трендові моделі на будь-яку фігуру

Штани правильного фасону з правильної тканини стануть паличкою-виручалочкою у спеку. Ми вирішили розповісти про чотири трендові моделі штанів, які ідеально підійдуть на літо і доповнять будь-який образ. До того ж всі вони чудово сядуть на будь-яку фігуру і зріст.

Чотири трендові моделі літніх штанів на будь-яку фігуру

Кюлоти

Ця модель штанів повернулася в моду кілька років тому, і виходити не збирається. Вони ідеально сядуть як на високих, так і мініатюрних дівчат. Завдяки своєму крою приховують недоліки та підкреслять переваги. Дана модель чудово поєднується з кроп-топами, сорочками та оверсайз-футболками. Якщо у вас немає проблем у зоні живота, то найкраще вибирати облягаючий верх, щоб компенсувати об'єм у нижній частині.

Банани

Штани-банани вже стали класикою жіночого гардеробу, оскільки підкреслюють сідниці, талію та приховують недоліки. З цією моделлю потрібно бути обережнішим дівчатам з животиком, оскільки складки на талії можуть лише підкреслити недосконалість фігури.

Джогери

І зручно, і стильно. По комфорту нагадують домашні штани, а у поєднанні зі шпилькою, масивними сандалями, кросівками чи кедами стають стильним предметом гардероба.

Широкі брюки

І найстильніші з усіх – це широкі штани. Ідеально, якщо на низькій посадці, але вона підходить точно не всім. Цей предмет гардероба можна носити абсолютно з будь-яким взуттям – від в'єтнамок до шпильок.

Нагадаємо, стилісти назвали п'ять принтів в одязі, від яких краще відмовитись навіть молоденьким дівчатам, бо вони додають віку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ