Today.ua

Наймодніші зачіски на літо, які зможе зробити кожна дівчина

Літо - час розслабитися і отримувати задоволення. Стояти біля дзеркала годинами, виробляючи складні укладки з волоссям, немає ніякого бажання. На щастя, є п'ять елементарних зачісок на теплу пору року, які зможе зробити будь-яка дівчина.

"Мальвінка"

Прекрасна і проста зачіска знайома з дитинства, для створення якої, потрібно прибрати передні пасма від обличчя назад, і зав'язати їх в хвіст або маленький пучок.

Високий хвіст

На кожен день можна зробити недбалий хвіст, випустивши спереду кілька пасом обрамляти обличчя. На вечір досить надати об'єму за допомогою начісування, або ж пригладити за допомогою гелю і прикрасити волосся трендовими шпильками.

Недбалі пучки

Були і залишаються трендом зачісок на літо. Створити таку зачіску зовсім неважко, і підійде вона для будь-якого випадку, достатньо лише вміло підібрати вбрання та аксесуари.

Плетіння

Різні варіації кіс зараз в моді. Особливою популярністю користуються риб'ячі хвости, бічні тонкі кіски і колоски.

Пляжні хвилі

Зачіска, ніби укладена вітром після купання, не втрачає своєї актуальності. Якщо у вас кучеряве волосся, вам крупно пощастило. Досить після миття голови провести по волоссю мусом, збити їх руками і дати висохнути. Також можна накрутити недбалі локони за допомогою плойки і розрівняти їх руками. Нагадаємо, стилісти назвали чотири найкращі зачіски на свято для довгого і середнього волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ