Today.ua

Наймодніші зачіски минулого століття, які підійдуть для новорічного образу

За минуле століття світ пам'ятає безліч прекрасних зачісок, стилів та модних віянь. На святкування Нового року можна вибрати одну із найпопулярніших зачісок різних років.

Витончені 20-ті

Ідеально укладене волосся з цікавими, закругленими вологими пасмами у обличчя – символ 20-х років. Така зачіска стане прекрасним доповненням як до стриманого образу, так і сукні в паєтках.

Розгульні 30-ті

Така зачіска не залишить нікого непоміченою і підійде для вечірки у стилі Великого Гетсбі або "Найп'янішого округу у світі". Вона дуже схожа на укладку 20-х, але має більш розслаблені локони.

Зачіска Золотого віку Голлівуду (50-ті)

Ідеально укладені локони, що струмують вниз, зроблять будь-який образ елегантнішим і дорожчим.

Творчі хіпі (60-70-ті)

Тонкі кіски, природне укладання або "морські" локони - все це про хіпі. Про свободу та самовираження.

Пишні 80-ті

Одними з найсуперечливіших були саме зачіски 80-х. Стрижки-спалахи з начосами, каскадами та кучерями назавжди запам'ятає світ. Якщо ви збираєтеся на костюмовану вечірку або просто хочете виділитися: яскраві лосини, туніка та пишна зачіска нікого не залишать байдужими.

Шалені 90-ті

Погані дівчата вибирають зачіски з 90-х, в яких присутній дух бунтарства та дитячого бешкетництва. Пропонуємо вам також спробувати трендові новорічні зачіски для довгого та середнього волосся, які підійдуть під будь-яке вбрання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ