Today.ua

Найгірші татка за знаком Зодіаку, яким не можна довіряти виховання дітей

Батьки – найголовніше у житті дитини. А тато важливий не лише у житті хлопчика, а й дівчинки. Хороший батько наставить на правильний шлях, завжди підтримає, навчить вирішувати проблеми у стосунках з однолітками та стане моделлю чоловіка для своєї дочки. Проте не всім можна довірити таку місію. Астрологи назвали найгірших батьків за знаком Зодіаку.

Найгірші батьки по знаку Зодіаку

Скорпіон

Батьки-Скорпіони за своєю природою дуже потайливі та жорстокі. Зблизитися з ними важко не лише друзям, а й дітям. Маля ростуть у дуже непростій атмосфері, де тато весь час над ними кепкує, жартує і намагається вколоти. Діти починають уникати батька, соромитися, а в найгірших випадках озлобляються і стають відстороненими та жорстокими. Щоб цього уникнути, мама повинна показати, що є інша сторона медалі – ніжніша і м'якіша, і що не всі люди на світі такі як тато.

Водолій

Представники цього знака мають широке коло інтересів і діти, на жаль, до нього не входять. Всю турботу та виховання спадкоємців батьки-Водолії перекладають на своїх дружин. Їм нецікаво сюсюкатися з немовлятами, допомагати вчити уроки зі школярами та вирішувати питання вступу до університету. А коли діти підростуть і почнуть розділяти інтереси горе-батька (якщо почнуть) ось тоді він і може звернути на них увагу.

Риби

А от татки-Риби на відміну від Водоліїв повністю намагаються присвячувати себе дітям. Але робити це правильно абсолютно не вміють. Вони прагнуть виховати ідеальних дітей, і якщо вони не відповідають вимогам, то лиха не оминути. А якщо у чада ще й є власна думка, яка, відмінна від батьківської, — то пиши пропало. Як результат, діти Риб виростають дуже замкненими в собі особистостями, і намагаються якнайшвидше втекти з-під батьківського піклування.

Нагадаємо, названі найкращі бабусі за знаком Зодіаку, які не дадуть своїх онуків в образу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ