Картопляні котлети з зеленим горошком можна готувати в будь-який час року, але літо - ідеальний час, щоб пригостити близьких легкою і хрусткою закускою. Рецепт простий та зрозумілий, страва виходить смачною і ароматною.
Котлети з зеленим горошком
Інгредієнти:
- 2 картоплі
- 3 зубчики часнику
- 100 г зеленого горошку
- 2 яйця
- 2 ст. л. тертого твердого сиру
- 0,3 пучка петрушки
- 3 ст. л. панірувальних сухарів
- 3 ст. л. кукурудзяної крупи
- 1 яйце
- 120 г сиру моцарелла
Спосіб приготування:
1. Зелений горошок обсмажте на олії до рум'яної скоринки, посоліть за смаком. 2. Картопля очистіть від шкірки, відваріть в киплячій воді. Приготуйте з відвареної картоплі пюре, змішайте з яйцями, тертим сиром. Додайте ложку панірувальних сухарів, смажений горошок, подрібнену петрушку.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
3. Для панірування збийте куряче яйце, окремо приготуйте суміш з кукурудзяної крупи і панірувальних сухарів. Сформуйте з картопляної маси невеликі коржі, в центр покладіть смужку моцарели. Защипніть краї, надайте заготовці форму овальної котлети.
4. Смажте у великій кількості соняшникової олії до рум'яної скоринки.
Смачного!
Приготуйте також зелені оладки з кабачка і шпинату. Смачний, яскравий і корисний перекус підійде для дітей і дорослих.