Today.ua

Найсмачніші картопляні котлети з зеленим горошком: простий рецепт нашвидкуруч

Картопляні котлети з зеленим горошком можна готувати в будь-який час року, але літо - ідеальний час, щоб пригостити близьких легкою і хрусткою закускою. Рецепт простий та зрозумілий, страва виходить смачною і ароматною.

Котлети з зеленим горошком

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

1. Зелений горошок обсмажте на олії до рум'яної скоринки, посоліть за смаком. 2. Картопля очистіть від шкірки, відваріть в киплячій воді. Приготуйте з відвареної картоплі пюре, змішайте з яйцями, тертим сиром. Додайте ложку панірувальних сухарів, смажений горошок, подрібнену петрушку.

3. Для панірування збийте куряче яйце, окремо приготуйте суміш з кукурудзяної крупи і панірувальних сухарів. Сформуйте з картопляної маси невеликі коржі, в центр покладіть смужку моцарели. Защипніть краї, надайте заготовці форму овальної котлети.

4. Смажте у великій кількості соняшникової олії до рум'яної скоринки.

Смачного!

Приготуйте також зелені оладки з кабачка і шпинату. Смачний, яскравий і корисний перекус підійде для дітей і дорослих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ