Ідеальні м'ясні котлети повинні бути соковитими, пишними та рум'яними. Приготувати такі котлети зовсім не складно, головне, не додавати у фарш хліб…
Вимочений у молоці, вершках або воді хлібний м'якуш використовують у приготуванні котлет як сполучний компонент, який не дозволить фаршу розвалитися на сковороді. Таку ж роль виконує манна крупа або терті овочі.
Однак, якщо ви хочете приготувати справді смачні, соковиті та пишні котлети, то зазначені інгредієнти краще у фарш не додавати. Досвідчені кулінари стверджують, що ідеальні котлети виходять у тому випадку, якщо до м'ясного фаршу додати не мокрий хлібний м'якуш, а панірувальні сухарі.
Якщо ви хочете, щоб ваші котлети сподобалися домашнім та гостям, здивували яскравим смаком та пишністю, то замініть у рецептурі замочений у рідині хлібний м'якуш парою столових ложок панірувальних сухарів на 0,5 кг м'ясного фаршу.
Нагадаємо, раніше експерти кулінарії назвали головні помилки у приготуванні котлет. Чому готове блюдо може вийти жорстким і несмачним?