Найсмачніші ліниві голубці в духовці: простий рецепт обіду нашвидкуруч

Автор: Шевченко Лилия

Голубці - дуже смачна, ситна і корисна для здоров'я всієї родинистрава. Але, щоб приготувати їх потрібно витратити багато часу. Пропонуємо вам взяти на озброєння простий рецепт лінивих голубців в духовці. Це дуже смачно і швидко!

Найсмачніші ліниві голубці в духовці: простий рецепт обіду нашвидкуруч - today.ua

Ліниві голубці в духовці

Інгредієнти:

  • 1 кг свинячого фаршу
  • 2-3 яйця
  • ¼ качана білокачанної капусти
  • 0,75 склянки рису
  • 150 мл томатного соусу
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • Спеції: лавровий лист, перець, сіль, цукор за смаком

Спосіб приготування:

Капусту наріжте дрібними кубиками, кілька листків залиште цілими. Рис зваріть до напівготовності, промивати відварений рис не можна!

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Моркву натріть на дрібній тертці, цибулю порізати дрібними кубиками, злегка обсмажте овочі на соняшниковій олії без запаху. Змішайте з подрібненою капустою, яйцями, рисом і свинячим фаршем. Додайте спеції, добре перемішайте і сформуйте невеликі овальні котлети-голубці.

Дно форми для запікання застеліть цілим капустяним листям, розкладіть капустяно-м'ясні заготовки. Накрийте листям капусти і викладіть ліниві голубці другим шаром, знову покладіть листя капусти. Найсмачніші ліниві голубці в духовці: простий рецепт обіду нашвидкуруч У томатний соус додайте цукор (приблизно 2 ч. л.), Влийте трохи окропу. Залийте вміст форми для запікання, рідина повинна покривати верхній шар капустяного листя. Покладіть пару горошин запашного перцю і лавровий лист.

Запікайте при 200 градусах в духовці близько 50 хвилин. Подавайте гарячими зі сметанним соусом.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Приготуйте також ніжну і ароматну лазанью з кабачків. Простий рецепт не потребує багато часу і дорогих продуктів, але результат сподобається всім домашнім і гостям.

Головне