Голубці - дуже смачна, ситна і корисна для здоров'я всієї родинистрава. Але, щоб приготувати їх потрібно витратити багато часу. Пропонуємо вам взяти на озброєння простий рецепт лінивих голубців в духовці. Це дуже смачно і швидко!
Ліниві голубці в духовці
Інгредієнти:
- 1 кг свинячого фаршу
- 2-3 яйця
- ¼ качана білокачанної капусти
- 0,75 склянки рису
- 150 мл томатного соусу
- 1 цибулина
- 1 морква
- Спеції: лавровий лист, перець, сіль, цукор за смаком
Спосіб приготування:
Капусту наріжте дрібними кубиками, кілька листків залиште цілими. Рис зваріть до напівготовності, промивати відварений рис не можна!
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Моркву натріть на дрібній тертці, цибулю порізати дрібними кубиками, злегка обсмажте овочі на соняшниковій олії без запаху. Змішайте з подрібненою капустою, яйцями, рисом і свинячим фаршем. Додайте спеції, добре перемішайте і сформуйте невеликі овальні котлети-голубці.
Дно форми для запікання застеліть цілим капустяним листям, розкладіть капустяно-м'ясні заготовки. Накрийте листям капусти і викладіть ліниві голубці другим шаром, знову покладіть листя капусти. У томатний соус додайте цукор (приблизно 2 ч. л.), Влийте трохи окропу. Залийте вміст форми для запікання, рідина повинна покривати верхній шар капустяного листя. Покладіть пару горошин запашного перцю і лавровий лист.
Запікайте при 200 градусах в духовці близько 50 хвилин. Подавайте гарячими зі сметанним соусом.
Смачного!
Приготуйте також ніжну і ароматну лазанью з кабачків. Простий рецепт не потребує багато часу і дорогих продуктів, але результат сподобається всім домашнім і гостям.