Домашні рибні котлети ніжніші та соковитіші, ніж м'ясні, в них міститься більше корисних вітамінів і мікроелементів. Подавати їх можна з салатом зі свіжих овочів і картопляним пюре, також відмінно підійдуть каші з цільнозернових круп.
Рибні котлети без борошна і цибулі
Інгредієнти:
- 0,5 кг філе білої риби
- 0,3 кг філе червоної риби
- 30 г манної крупи
- 2 яйця
- Сіль і перець за смаком
- Соняшникова олія для смаження
Спосіб приготування:
Рибне філе наріжте дрібними кубиками і змішайте в глибокій мисці. Додайте у фарш яйця, сіль і мелений перець. Всипте манну крупу. Добре перемішайте до однорідного стану.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Залиште фарш настоюватися протягом півгодини, щоб манка набухла і ввібрала зайву вологу. Розігрійте пару ложок соняшникової олії без запаху в сухій сковороді. Рибний фарш викладайте в киплячу олію за допомогою столової ложки. Смажте з кожного боку по дві - три хвилини до утворення апетитного рум'яного відтінку.
Подавати до столу рибні котлети можна в гарячому або холодному вигляді, зі сметаною або просто посипавши рубаною зеленню.
Смачного!
Приготуйте також дивно смачні курячі котлети з курагою. Рецепт оригінального страви дуже простий і доступний.