Today.ua

Найсмачніші сирники під вершковим соусом: простий рецепт десерту нашвидкуруч

Звичайні сирники можна перетворити в ароматний, ніжний і корисний десерт. Готується страва дуже просто і швидко, в результаті виходить відмінний сніданок або смачний перекус для всієї родини.

Сирники під вершковим соусом

Для сирників:

Для соусу:

Спосіб приготування:

Складіть в миску і збийте міксером сир, жовтки, цукор, сіль, ванілін. Маса повинна стати однорідною. Всипте манну крупу (можна замінити борошном) і добре перемішайте. Залиште сирну масу на півгодини, щоб манка добре розбухла. Потім розділіть тісто на 12 частин, сформуйте невеликі круглі коржики. Запаніруйте сирники в борошні та обсмажте на рафінованій соняшниковій олії до рум'яної скоринки.

Перемішайте до однорідності сметану, розтоплене вершкове масло і мед. Проваріть соус на повільному вогні 5 хвилин, щоб він став однорідним. Складіть заготовки в глибоку форму, залийте гарячим соусом. Дайте настоятися хвилин 10 і подавайте до столу.

Смачного!

Приготуйте також дуже смачні і хрусткі картопляні котлети з зеленим горошком. Відмінна страва для літнього сніданку, обіду або вечері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ