Today.ua

Найзарозуміліші знаки Зодіаку, які вважають себе кращими за інших

Астрологи розповіли, які представники зодіакального кола найзарозуміліші. Вони вважають себе кращими за інших і дивляться на оточуючих зверхньо.

Лев

Леви дуже егоїстичні і самодостатні люди, у яких, на диво, дуже багато друзів і шанувальників. Іноді людям, народженим під цим знаком, їх его заважає досягти успіхів в кар'єрі, а іноді, рухаючись до своєї мети, вони не звертають уваги на оточуючих їх людей.

Стрілець

Чарівні, оптимістичні і цікаві Стрільці дуже розташовують до себе. При цьому вони вважають себе кращими за інших. Представникам цього знака важливо, щоб їх вважали прикладом, обирали як лідера та успадковували їх.

Тілець

Представники цього знака не вміють йти на компроміси. Їх не переконати, оскільки вони впевнені, що завжди мають рацію. Вони захоплені собою і своїми почуттями, мрії і бажання ставлять на перше місце. Найчастіше Тельці дуже грубі і нечутливі по відношенню навіть до найближчих.

Овен

Овни поглинені тільки собою і власними проблемами і переживаннями. Вони зазвичай не звертають уваги ні на кого іншого і навіть не в змозі помітити, що їхні близькі потребують допомоги.

Водолій

Попри те, що Водолій вважається найщедрішим знаком Зодіаку, все ж в більшості випадків вони поглинені тільки собою. Вони гостро реагують, якщо зачепити їхні почуття, при цьому, не беручи до уваги емоції інших. Представники цього знака впевнені, що їхні проблеми і бажання стоять на першому місці, і близькі повинні розбитися в коржик, кинути всі справи, але допомогти їм.

Нагадаємо, астрологи назвали чотири найбільш інфантильних знаків Зодіаку, які не хочуть дорослішати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ