Today.ua

Найбільш злісні маніпулятори серед знаків Зодіаку

Часом кожен з нас використовує ту чи іншу ситуацію собі на благо. Однак є знаки Зодіаку, які готові впливати на людину, щоб використовувати її в своїх цілях. Астрологи розповіли, хто з представників зодіакального кола є найбільш злісними маніпуляторами.

Скорпіон

Працюючи разом зі Скорпіоном, варто знати, що він часто приховує свої справжні наміри. Люди, народжені під цим знаком, дуже цілеспрямовані особистості, готові йди по головах. Вони скористаються кожною слабкістю противника або колеги-конкурента, щоб домогтися свого.

Терези

Представники цього знака в основному виступають за справедливість і жадають, щоб все в цьому світі жило в рівності. Однак Терези - одні з кращих маніпуляторів серед всіх знаків Зодіаку. Вони втираються в довіру до всіх своїх знайомих, граючи роль адвоката диявола, вони будуть говорити саме те, що ви хочете почути. Також вони не побояться збрехати, якщо це допоможе їм уникнути конфлікту.

Близнюки

Цілеспрямовані представники цього знака завжди домагаються бажаного. Завдяки своїм комунікативним навичкам вони дарують опонентові помилкове відчуття безпеки і вивуджують інформацію. Секрети Близнюкам краще не довіряти, інакше в якийсь момент вони можуть бути використані проти вас.

Рак

Емоційні Раки дуже часто стають жертвами власних емоцій, і хочуть, щоб всі були прихильні і толерантні до них в цей момент. Якщо ж цього не відбувається, то вони маніпулюють людьми за допомогою емоцій.

Діва

Найрозумніші маніпулятори серед усіх - це Діви, які можуть витратити не одну годину, щоб скласти план дій, як розгромити свого опонента.

Нагадаємо, астрологи розповіли, хто найгірші друзі по знаку Зодіаку, здатні на зраду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ