Today.ua

Найвідоміший кіт України допоможе зібрати гроші для українських дітей

Український кіт із Харкова на ім'я Степан, який став відомим не лише в нашій країні, а й на весь світ, усіма силами збирає гроші на допомогу своїй Батьківщині.

Милий пухнастик, який підкорив саму Брітні Спірс, а також взяв участь у рекламі сумки LV, виїхав з Харкова, який серйозно постраждав після нападу російських військ. Зараз звірятко разом зі своєю господаркою знаходиться в Європі, а саме в Монако, де волонтерить, допомагає тваринам-біженцям та закликає збирати кошти на допомогу Україні.

За свою роботу кіт-блогер був номінований на престижну премію інфлюенсерів World Influencers and Bloggers Awards 2022. Це не тільки вплине на популярність Степана, а й дозволить йому допомогти своїй країні.

Річ у тому, що церемонія нагородження відбудеться 18 травня у Каннах. З продажу квитків гроші підуть на благодійність, а саме на допомогу дітям України, які постраждали від війни. Середня вартість квитків складає тисячу євро, а сам захід відбудеться у 5-зірковому готелі Martinez.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Степан (@loveyoustepan)

В особистому обліковому записі в кота Степана в Інстаграм говориться:

"Дуже почесно, що це буде збір коштів для України. Мої дорогі друзі з Європи та США, якщо ви хочете приєднатися до заходу, ви можете придбати квитки – всі кошти будуть спрямовані на благодійність".

Нагадаємо, Камалія показала, що окупанти під Бучею зробили з її конем: "Зелених тобі лук, малюк".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ