Today.ua

“Найнебезпечніше“ вбрання: Дженніфер Лопес похвалилася фігурою в костюмі з зухвалими вирізами

Дженніфер Лопес з'являлася на публіці в різних нарядах, ризикуючи, що якась частина її тіла виявиться напоказ. Це і про зелену сукню, в якій актриса вийшла на подіум, це і про білу сукню з дуже глибоким декольте, і про багато інших її образів. Проте всі вони тьмяніють у порівнянні з костюмом, який артистка одягла на недавню фотосесію.

Успішна американська актриса та співачка стала головною героїнею престижного видання The New York Times. Команда журналу відвідала офіс Дженніфер Лопес у Західному Голлівуді, щоб вона розповіла про свій новий фільм, особисте життя та кар'єру загалом.

Для талановитого нью-йоркського фотографа 52-річна виконавиця позувала, змінивши кілька ефектних нарядів. Один із них справив найбільше враження. Йдеться про чорний комплект, що складається з чорної спідниці із заниженою лінією талії та зав'язками та шкіряного топу з довгими рукавами. Артистка не змогла надіти спідню білизну під свій образ, ризикуючи засвітити найпотаємніші частини свого тіла. Звичайно ж, вся увага прикута до розкішного тіла відомої актриси, до її рельєфних косих м'язів, плоского живота, вузької талії та кубиків преса. Нагадаємо, Дженніфер Лопес у довгій картатий спідниці та топі з прозорим декольте сходила на побачення з Беном Аффлеком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ