Today.ua

Оксана Марченко втекла з України і показала відео з Москви

Дружина підсанкційного нардепа Віктора Медведчука опинилася у Росії. Оксана Марченко зустрілася з російським співаком Миколою Басковим, який перебуває у списку "Миротворця". Українська журналістка вмовляє артиста знятися у її авторському проєкті.

Кілька днів тому Оксана Марченко залишила територію України через Білорусь. Незабаром стало відомо, що зірка знаходиться у Росії. Дружина Медведчука в особистому обліковому записі в Інстаграм поділилася відео з Москви. У кадрі Оксана Марченко постала з Миколою Басковим, звернувшись до нього:

"Я до тебе мчуся правдами та неправдами, тому що літаки у нас скасували, я їду до тебе на машині. Я просто хочу запитати… Я стільки разів тебе запрошувала, чому б тобі не приїхати, зі мною не поїхати в паломництво?"

Микола Басков, своєю чергою, висловив цілковитий подив тому, що його не пускають на територію України:

"Мені заборонено в'їзд в Україну, я не можу приїхати. Я стою у списку людей, які чомусь загрожують національній безпеці України".

Насправді ж Микола Басков перебуває у списку "Миротворця" за усвідомлене порушення державного кордону України після відвідин окупованого Росією Криму, а також участь у пропагандистських заходах російської окупаційної влади.

Оксана Марченко, як відомо, останнім часом займалася створенням свого авторського проєкту "Паломниця" - це цикл із 12 фільмів, знятих у жанрі авторського кіно. Кожен епізод розкриває певну тему – покаяння, прощення, милосердя, кохання. І кожна серія – це нове паломництво, в якому автор знайомить глядачів із православними святинями та героями з історіями про те, як віра допомогла їм вижити у непростих обставинах.

Водночас чоловік Оксани Марченко перебуває під домашнім арештом в Україні. Днями його будинок оточила поліція, після повідомлень, що з дому нардепа вивозять зброю та бронежилети. Правоохоронці від коментарів пресі відмовилися.

Нагадаємо, раніше Оксана Марченко похвалилася фотографіями святково прикрашеного будинку, в якому вона проживає разом із чоловіком Віктором Медведчуком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ