Today.ua

“Збудеться моя маленька мрія“: колишній чоловік Ані Лорак влаштував для нареченої довгоочікуваний подарунок

Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак розлучилися 31 грудня 2019 року. Через кілька місяців з'ясувалося, що турецький бізнесмен зустрічається з молодою дівчиною з Києва, а цього року стало відомо, що він зробив пропозицію Лілії.

За особистим життям колишнього чоловіка Ані Лорак уважно стежать не лише шанувальники, а й хейтери. Вони весь час обговорюють, як турок міг проміняти зірку, на звичайну дівчину-візажиста, а також весь час порівнюють Кароліну та Лілію, наголошуючи, що вони чимось схожі між собою.

Вчора наречена колишнього чоловіка Ані Лорак повідомила шанувальникам, що "сьогодні здійсниться моя маленька мрія". Виявляється, Мурат та Лілія зібралися на новорічний концерт студії "Квартал 95". Перед виходом Лілія зробила селфі з коханим, похвалившись стильним парним вбранням. Дівчина-візажист, як завжди, підкреслила свою струнку фігуру, одягнувши чорні джинси скіні, коричневий топ, білий кардиган, завершивши образ стильними черевиками та невеликою сумкою через плече. Волосся обраниця турецького бізнесмена залишила розпущеним, а також нанесла яскравий макіяж. Колишній чоловік Ані Лорак виглядав дуже стильно у чорних штанах, білій водолазці та чорній сорочці з малюнками, завершивши свій образ черевиками Челсі та ланцюгом на шиї.

Нагадаємо, наречена колишнього чоловіка Ані Лорак у легінсах та топі захопила підтягнутою фігурою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ