Today.ua

“Щасливий“: Олег Винник показав миле відео з дружиною

Олег Винник разом зі своєю дружиною, бек-вокалісткою Таїсією Сватко, знаходиться в музичному турі українськими містами. Разом закохані вже об'їздили пів країни і порадували своїми піснями величезну кількість людей.

За традицією, успішний український співак вирішив виконати бажання своїх прихильниць і показав бекстейдж - залаштунки концертів і підготовки до них.

"Друзі, ви часто просите викладати більше бекстейджів із нашого гастрольного життя! А ми любимо виконувати ваші бажання. Нову серію концертів розпочали у супроводі осіннього дощу і вашої стабільної щирої любові. Чернігівщина, за всі ці роки я жодного разу не побачив вільного місця на ваших майданчиках", - відмітив Олег Винник.

У кадрі можна побачити виконавця з його дружиною Таїсією Сватко. Закохані разом їздять в просторому авто артиста, вони, звичайно ж, разом на репетиціях, де обмінюються ніжними поглядами.

"Спасибі за гостинність, - зазначила Таюне в ролику, а Олег Винник додав: Я настільки вдячний Богу за те, що я сьогодні втомлений, за те, що я щасливий".

Шанувальники подякували артисту за виступ, за відео і попросили приїжджати з концертами частіше.

Нагадаємо, дружина Олега Винника в мініспідниці похвалилася стрункими ніжками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ