Кожна господиня мріє робити найсмачніші котлети, але дуже мало хто додає в рецепт найпопулярніший у народі продукт, який кардинально змінює смак, роблячи котлети соковитими і неймовірно смачними.
Для приготування ідеальних котлет знадобиться фарш (яловичий або свинячий та яловичий), до якого додаємо цибулю, часник і хліб, вимочений у молоці. Інгредієнти краще перебити у блендері до однорідної консистенції.
А ось тепер час і для секретного інгредієнта, про який, напевно, не знали багато господинь. Виявляється, якщо додати у фарш помідори, то отримаєте безліч компліментів від домочадців. Наприклад, на кілограм фаршу знадобиться три помідори, які потрібно ошпарити окропом і видалити шкірку, і перебити в блендері.
Додаємо до фаршу сіль, перець та зелень до свого смаку. Даємо йому настоятися 30 хвилин у холодильнику і приступаємо до смаження. Сформувавши кружечки, обсмажуємо їх до золотистої скоринки на сковорідці, або запікаємо в розігрітій до 220 градусів духовці.
Популярні зараз
В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат
У Мінекономіки спрогнозували зростання курсу долара до 50 гривень
Греція остаточно відмовила у передачі систем Patriot Україні: названо причину
Чоловіки “штурмують“ ТЦК після ухвалення закону про мобілізацію: усі не встигнуть оновити свої дані
Через те, що фарш виходить дуже соковитим і напіврідким, ці котлети все ж таки краще запекти в духовці, а не обсмажувати на сковороді.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що найсмачніші котлети виходять без хліба.Кулінари розповіли, що треба додати у фарш для пишності та соковитості.