Секрет ідеального червоного борщу криється у бульйоні. У процесі варіння м'ясного бульйону у воду необхідно додати секретний інгредієнт. Саме цей крок дозволить зварити смачний і наваристий борщ.
Найважливіший інгредієнт бульйону для червоного борщу – м'ясо. Але далеко не з будь-якого шматка м'яса вийде смачний і наваристий бульйон. Заморожені шматочки курки, свинини чи яловичини категорично не підходять.
Якщо м'ясо заморожувалося, то отримати ідеальний смак бульйон з нього не вийде. Для приготування червоного борщу слід взяти свіже м'ясо на кістки, в якому є жили і хрящі. У них міститься багато екстрактивних речовин, завдяки яким бульйон виходить смачним, ароматним та наваристим.
Легкий дієтичний бульйон виходить з магазинної курки або телятини, якщо ви хочете зварити дійсно смачний і наваристий борщ, то вам знадобиться яловичина чи домашня курка.
Дізнайтеся також, як правильно варити буряк, щоб борщ вийшов яскравим, ароматним та дуже смачним.