Today.ua

Секретний інгредієнт, який потрібно додати до бульйону, щоб червоний борщ вийшов ідеальним

Секрет ідеального червоного борщу криється у бульйоні. У процесі варіння м'ясного бульйону у воду необхідно додати секретний інгредієнт. Саме цей крок дозволить зварити смачний і наваристий борщ.

Найважливіший інгредієнт бульйону для червоного борщу – м'ясо. Але далеко не з будь-якого шматка м'яса вийде смачний і наваристий бульйон. Заморожені шматочки курки, свинини чи яловичини категорично не підходять.

Якщо м'ясо заморожувалося, то отримати ідеальний смак бульйон з нього не вийде. Для приготування червоного борщу слід взяти свіже м'ясо на кістки, в якому є жили і хрящі. У них міститься багато екстрактивних речовин, завдяки яким бульйон виходить смачним, ароматним та наваристим.

Легкий дієтичний бульйон виходить з магазинної курки або телятини, якщо ви хочете зварити дійсно смачний і наваристий борщ, то вам знадобиться яловичина чи домашня курка.

Прозорий бульйон виходить із яловичого чи курячого м'яса, із свинини та баранини – каламутний. Обов'язково додайте в бульйон коріння: моркву, цибулю та петрушку. Ще смачнішим бульйон виходить при додаванні пастернаку, ріпи та цибулі-порею.

Дізнайтеся також, як правильно варити буряк, щоб борщ вийшов яскравим, ароматним та дуже смачним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ