Today.ua

Рідкий боб: як зробити наймоднішу зачіску цього літа

Сьогодні в моді багато варіацій класичної стрижки боб, але саме "рідкий" боб є трендом. Цю зачіску вже спробували багато знаменитостей: Хлої та Кім Кардаш'ян, Бейонсе і навіть Дженніфер Лопес. Вона додасть вашому образу пікантної суворості, від якої чоловіки будуть просто шаленіти.

Рідкий боб - це суперглянцеві, ідеально рівні локони, які виглядають дуже здоровими і доглянутими, тому що лежать волосинка до волосинки. Відразу варто відзначити, що досягти такого ефекту нелегко, особливо з довгим волоссям. А тому боб і набрав такої популярності.

Короткий боб до лінії щелепи та подовжений – до плечей або на пару сантиметрів нижче цілком мають шанси на ідеальне укладання.

Насамперед все залежить від майстра, який має правильно зробити стрижку. Перше, що потрібно, - це рівний акуратний зріз, щоб кінчики були щільнішими. Друге, що потрібно буде зробити, - позбутися кінчиків, що січуться, наприклад, за допомогою полірування волосся гарячими ножицями. Тепер перейдемо до укладання. Під час миття волосся використовуйте шампуні, що розгладжують, і випрямляючі маски. Перед сушінням на волосся потрібно нанести засіб, який захистить локони від пухнастості. Волосся має бути щільним і важким. Сушимо пасма від обличчя та вниз, використовуючи гребінець. На волосся наносимо засіб для укладання, наприклад, пасту, і вирівнюємо локони утюжком. Поєднати рідкий боб можна з прозорою французькою чілкою - наймоднішим чубчиком цього літа, який личить абсолютно всім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ