Today.ua

Сімейний портрет Олега Винника: співак з дружиною і дитиною справив фурор на публіку

Олег Винник з дружиною і дитиною постав на новому "сімейному портреті", який з'явився на просторах інтернету. Публіка бурхливо обговорює фотографію: хтось відзначає, що знімок зроблений відносно недавно, а інші впевнені, що це фотошоп.

Український музикант, який має багатомільйонну армію шанувальників і велика їх кількість - це жінки, приховує своє особисте життя. Прекрасні шанувальниці жадають дізнатися, чи вільний їх кумир і чи є у них шанс підкорити його серце.

Сам же Олег Винник стверджує, що приховує особисте життя з метою безпеки, тому що не хоче, щоб ЗМІ копали під нього. А тому не дивно, що новий сімейний портрет артиста наробив так багато шуму серед його фанатів. У фан-акаунті Олега Винника в Інстаграм з'явилося цікаве зображення, представлене у вигляді сімейного портрету, нібито намальованого маслом. На трохи розмитому фото зображена Таїсія Сватко - бек-вокалістка співака і його передбачувана дружина, одягнена в розкішне чорне плаття з пишною спідницею. Поряд з нею стоїть Олег Винник в дорогому чорному костюмі, білій сорочці та метелику. На руках у Таюне сидить дитина, одягнена в біле плаття з пачкою. У коментарях прихильники розтанули від щастя та гадають, чи справжній це портрет або ж чудеса фотошопу. Одні відзначають, що це знімок справжній і зроблений він недавно, оскільки у пари є син, а на зображенні - маленька дівчинка. Інші припускають, що на фото хлопчик, але одягнений в сукню для хрещення. У будь-якому випадку шанувальники Олега Винника дуже раді бачити кадри його сім'ї, хоч і, можливо, не справжньої.

Нагадаємо, Олег Винник зробив несподіване зізнання про особисте життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ