Today.ua

Сергій Притула похвалився рідкісним фото з трьома підрослими дітьми

Сергій Притула виховує трьох дітей – старшого сина від першого шлюбу, з яким не втратив зв'язок, попри розлучення, а також двох молодших дочок, народжених у шлюбі із Христиною Притулою. З шанувальниками шоумен поділився рідкісним знімком, на якому знято всіх його дітей, включаючи наймолодшу.

В особистому обліковому записі в Інстаграм відомий український ведучий опублікував рідкісне фото зі своєї домівки. На одному фото знято всіх дітей шоумена.

"Тато з роботи прийшов. Всі за стіл!" – зазначив у публікації Сергій Притула.

У кадрі зірка шоу "Хто зверху" з'явився одягнений у джинси та в'язаний светр, тримаючи на руках крихітку Стефанію. Дівчинка народилася на світ 25 травня 2021 року і стала третьою дитиною шоумена та другою спільною у шлюбі з Христиною. Малятко зачарувала шанувальників, поставши в кадрі в наймилішому кольоровому боді.

За столом розмістилися старші діти Сергія Притули – 13-річний син Діма та 4-річна дочка Соломія. Малятко привело фанатів у захват, які в один голос заявили, що дівчинка – копія зіркового татка, а також захопилися, яким гарним хлопцем росте Дмитро.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Сергій Притула (@siriy_ua)

"Доченька так на тата схожа", "Точно татові діти, які ви красиві", "А тато молодець! Троє!!", "Яке задоволення тримати таку малечу на руках. Ви гарний тато і діти у вас гарні", "Красавчик, тато весь у сина", "Які ж ви красиві", "Крутезне сімейство", "Дуже красивий син, просто дуже-дуже. А дівчатка - ангелочки", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, дружина Сергія Притули похвалилася милим подарунком від шоумена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ