Шарлотка нашвидкуруч: рецепт пишного десерту з ягодами і фруктами

Автор: Шевченко Лилия

Найпопулярніший десерт із бісквітного тіста з ягодами і фруктами готується дуже просто та швидко. Смачна і пишна шарлотка - улюблені ласощі дітей та дорослих.

Шарлотка нашвидкуруч: рецепт пишного десерту з ягодами і фруктами - today.ua

Шарлотка з ягодами і фруктами

Інгредієнти:

  • 3 яйця
  • 1 склянка борошна
  • 1 склянка цукру
  • 0,3 склянки малини або будь-яких інших ягід
  • 200 г нарізаних часточками яблук, абрикосів або персиків
  • 0,3 ч. л. розпушувача
  • 2 щіпки солі
  • Цукрова пудра для посипання

Спосіб приготування:

Збийте міксером яйця з цукром і сіллю. Коли яєчна маса перетвориться в світлу щільну піну, порційно всипте, постійно перемішуючи, просіяне борошно з розпушувачем. Можна збити масу на найнижчих оборотах міксера до однорідності.

Популярні зараз

В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат

У Мінекономіки спрогнозували зростання курсу долара до 50 гривень

Верховна Рада знайшла додаткові підстави для припинення виплати пенсій

Греція остаточно відмовила у передачі систем Patriot Україні: названо причину

Перекладіть і розподіліть лопаткою половину тіста в форму для випічки. Зверху розподіліть шматочки фруктів, посипте промитими та обсушеними ягодами. Шарлотка нашвидкуруч: рецепт пишного десерту з ягодами і фруктами Поверх начинки вилийте тісто, щоб воно рівномірно покрило ягоди і фрукти. Випікайте шарлотку протягом 25 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

У процесі приготування пирога дверцята духовки відкривати не можна, інакше тісто западе, і готова випічка не вийде пишною. Потім вимкніть духовку, але відчиняйте дверцята та виймайте шарлотку з ягодами і фруктами тільки, коли вона охолоне. Посипте готовий пиріг цукровою пудрою.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Приємного чаювання!

Приготуйте також надзвичайно смачний і ароматний тертий пиріг з абрикосами. Рецепт випічки дуже простий і бюджетний.