Today.ua

Шарлотка нашвидкуруч: рецепт пишного десерту з ягодами і фруктами

Найпопулярніший десерт із бісквітного тіста з ягодами і фруктами готується дуже просто та швидко. Смачна і пишна шарлотка - улюблені ласощі дітей та дорослих.

Шарлотка з ягодами і фруктами

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Збийте міксером яйця з цукром і сіллю. Коли яєчна маса перетвориться в світлу щільну піну, порційно всипте, постійно перемішуючи, просіяне борошно з розпушувачем. Можна збити масу на найнижчих оборотах міксера до однорідності.

Перекладіть і розподіліть лопаткою половину тіста в форму для випічки. Зверху розподіліть шматочки фруктів, посипте промитими та обсушеними ягодами. Поверх начинки вилийте тісто, щоб воно рівномірно покрило ягоди і фрукти. Випікайте шарлотку протягом 25 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

У процесі приготування пирога дверцята духовки відкривати не можна, інакше тісто западе, і готова випічка не вийде пишною. Потім вимкніть духовку, але відчиняйте дверцята та виймайте шарлотку з ягодами і фруктами тільки, коли вона охолоне. Посипте готовий пиріг цукровою пудрою.

Приємного чаювання!

Приготуйте також надзвичайно смачний і ароматний тертий пиріг з абрикосами. Рецепт випічки дуже простий і бюджетний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ