Today.ua

Шоколадна паска-мус без випічки - швидкий та смачний рецепт традиційної страви на Великдень

Багато хто останнім часом відмовився від вживання глютену. Хтось зробив це через медичні показання, а хтось заради збереження фігури. Багато хто перебуває у пошуках альтернативних рецептів тих чи інших страв, які існували десятиліттями, або навіть століттями. Пропонуємо вам спробувати приготувати на Великдень шоколадну паску-мус, яку не потрібно випікати.

Шоколадна паска-мус без випічки

Перед тим як переходити до приготування, на ніч потрібно замочити горіхи в простій холодній воді. Вранці воду злити та промити горіхи під проточною водою. Якщо цього часу немає, кеш'ю можна проварити протягом 15 хвилин чи на годину залити окропом.

Складові:

Спосіб приготування:

  1. У блендері перебиваємо кеш'ю, кокосові вершки, кленовий сироп, сіль та кокосове масло. Можливо, доведеться збивати у кілька підходів, щоб маса вийшла повітряною та однорідною.
  2. Додаємо какао-порошок, ванільну есенцію – перебиваємо. По консистенції маса має нагадувати однорідний крем без грудочок.
  3. У форму (за бажанням застелену харчовою плівкою) виливаємо масу. На дно можна покласти фрукти, горіхи чи родзинки.
  4. Прибираємо пасочки в морозилку на пару годин або холодильник на ніч.
  5. Дістаємо готові пасочки та прикрашаємо за бажанням.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати карамельно-кокосову паску без випічки – смачний десерт з рікотою на Великдень 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ