Today.ua

Шоу триває: переможниця “Холостяка 11“ Анна Богдан мстить Юлі Бельченко

Реаліті "Холостяк 11" давно завершилося, головний герой шоу Михайло Заливако зробив свій вибір і, схоже, став щасливим. Але дівчата продовжують змагатися між собою.

Переможниця Ганна Богдан продовжує мститися Юлі Бельченко ("Зайка"). Черговим приводом для обурення обраниці "Холостяка" Заливако послужила фальшива весілля Юлі "Зайки". Анна Богдан обрушилася на екс-суперницю з досить жорсткою критикою.

У своїх Instagram-Сторіс Анна Богдан заявила, що влаштовувати фейкове весілля - це ознака неприйнятної поведінки з боку Юлі "Зайки". Переможниця "Холостяка" зізналася, що, дізнавшись про весілля, зраділа за колишню конкурентку, але після того, як стало відомо, що Юля всіх обманула, була шокована. Підписники сторінки Анни Богдан відзначили, що з її боку теж непристойно коментувати і критикувати "весілля" Юлі. Однак кохана Михайла Залівако парирувала тим, що Юля "Зайка" не позбавляла себе можливості прокоментувати її відносини з екс-"Холостяком", тому Анна Богдан вважає, що вона має право висловлювати свою думку з даного інфоприводу.

"Зовсім недавно Юля перейшла межу і дозволила собі коментувати наші з Михайлом відносини. Говорити і висловлюватися про те, який Міша сумний і нещасний у відносинах зі мною", - нагадала Анна Богдан користувачам.

Виходить, що Анна Богдан дочекалася приводу помститися занадто балакучій суперниці Юлі Бельченко, яка хоч і програла битву за серце Михайла Заливако, але була занадто близька до перемоги.

Нагадаємо, одна з головних фавориток "Холостяка 11" Юлія "Зайка" Бельченко опублікувала в Мережі красиві фото щасливого весілля. За кого дівчина вийшла заміж у фейковій реальності?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ