Today.ua

Скромно та ніжно: Олена Зеленська у блакитній блузі та з укладкою зачарувала публіку

Олена Зеленська за час на посаді першої леді України була визнана найстильнішою із дружин українських президентів. За роки участі в житті країни екссценарист студії "Квартал 95" продемонструвала безліч чудових нарядів, які були витримані за дрес-кодом, але при цьому не позбавлені стилю та якоїсь родзинки.

Підбиваючи підсумки 2021 року в офіційному акаунті в Інстаграм Олена Зеленська опублікувала свій новий портрет. У кадрі перша леді України постала у дуже ніжному та скромному вбранні: чорних штанах чи спідниці та елегантній ніжно-блакитній атласній блузі з манжетами та щільним коміром.

Волосся дружина Володимира Зеленського уложила в елегантну зачіску з косим проділом, прибравши одну частину волосся за вухо. Олена Володимирівна нанесла легкий природний макіяж, підкресливши свою натуральну красу. Яскравою деталлю у її образі був лише червоний манікюр.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Своїм постом перша леді України оголосила, що в наступних публікаціях вона розпише про свої досягнення за 2021 рік.

"Підсумки – наша можливість подякувати всім тим, хто допомагав, підтримував, був поряд. Вони дають змогу зробити висновки й надихатимуть у новому році, стаючи відправною точкою для нових починань", - зазначила перша леді.

Нагадаємо, Олена Зеленська у персиковому кардигані та джинсах показала, як проводить час із дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ