Today.ua

Скромно, але зі смаком: Катя Осадча здивувала стравами на святковому столі

Катя Осадча в скромному сімейному колі відзначила переддень Старого Нового року. Зірка програми «Світське життя» показала шанувальникам сервіровку святкового столу і стравами, які вона приготувала. Фанати зізналися, що все виглядає дуже скромно, хоч і красиво.

Катя Осадча та Юрій Горбунов повернулися зі своєї короткої відпустки в ОАЕ і відзначили Щедрий вечір вдома разом з дітьми. Відома українська ведуча накрила святковий стіл на чотири персони, прикрасивши його красивими серветками й свічками.

Серед страв можна побачити оселедець, солоні огірочки, холодець, олів'є, хрін і, напевно, узвар в глечику.

«Щедрий вечір. Маланки або Старий новий рік. Зі святом! сьогодні є ще один шанс загадати всі бажання, що не встигли», - підписала публікацію ведуча.

Раніше в Інстаграм-сторіз Катя Осадча розповідала, що приготувала для святкового застілля також українські вареники, але вони залишилися за кадром, бо хороша господиня планує подати їх рідним ще гарячими.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Katya Osadcha (@kosadcha)

«Як же у вас затишно, так скромно і зі смаком ... відразу видно, що вечір наповнений сімейною любов'ю», «Катя, як красиво», «У вас завжди настільки тонко все підібрано !!! Дуже красиво !!!», «Чому у вас так мало їжі. Там, напевно, за кадром ще щось готується», «У вас, як завжди, все дуже стильно і витончено. Стіл, як казковий», - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, Катя Осадча та Юрій Горбунов кілька днів провели у подорожі. Подружжя вирушило на зимові канікули в сонячний Дубай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ