Today.ua

Скромно, але зі смаком: Володимир Остапчук показав свій новий будинок під Києвом

Незадовго до війни український шоумен Володимир Остапчук повідомив фанатам, що він купив землю у передмісті Києва та розпочав будівництво свого нового будинку. Коли почалася повномасштабна війна, шанувальники дуже переживали, чи вціліло житло зірки після нашестя російських окупантів.

Що ж, зірці шоу "Маска" дуже пощастило, адже його район не постраждав. Ворог, мабуть, не потрапив у цю місцевість, а тому все в цілості та неушкоджене. Остапчуку дуже пощастило на відміну від багатьох його зіркових колег: Валерія Харчишина, Ілони Гвоздьової, Ігоря Кондратюка, Олександра Усика та інших, чиї будинки або повністю знищені, або зруйновані, або ж у них жили окупанти.

Успішний ведучий зазначив, що подумував заморозити будівництво, але його віра у ЗСУ така сильна, що він вирішив продовжити будівництво та ремонт. На фото, якими Володимир Остапчук та його дружина Христина Горняк поділилися в Інстаграм, можна побачити милий двоповерховий будиночок із великими вікнами та балкончиком на другому поверсі. На вулиці все ще лежать дошки та будівельні матеріали, а отже – робота кипить. Житиме артист у котеджному селищі у Вишеньках "Золоче Прованс" за 50 хвилин їзди від центру Києва.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Volodymyr Ostapchuk (@vova_ostapchuk)

Ми працюємо в Україні, робимо бізнес в Україні, волонтеримо для українців і завжди знаємо – майбутнє за мирною Україною. Саме тому ми вирішили наш будинок добудувати, а ремонт – доробити. Незважаючи на проблеми з матеріалами, логістикою та всім іншим, ми вирішили, що наше затишне гніздечко буде. Тому що віримо в Україну та ЗСУ", - зазначив Володимир Остапчук.

Раніше шоумен розповідав, що в його будинку буде чотири спальні: хазяйська, по одній для його сина та доньки від першого шлюбу та ще одна гостьова, яка в майбутньому може стати дитячою для них із Христиною спільної дитини.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від kristygor (@kristygor)

"Це я у своєму дворі, де я зніматиму вам свої досягнення в садівництві (сподіваюся, що в мене вийде), та ми будемо разом з вами сидіти на терасці пити каву і не тільки… Вірю в це!" – зазначила дружина Володимира Остапчука в особистому обліковому записі в Інстаграм.

Нагадаємо, Катя Осадча вперше розповіла, чи вцілів її будинок під Києвом після наступу окупантів: "Не всім так пощастило".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ