Today.ua

Слабосолоний лосось – швидкий рецепт приготування риби без цукру

Що може бути смачніше за бутерброд з червоною рибкою?! Напевно, справді нічого. Купуючи рибу в магазині, не можна знати напевно, була вона свіжою, перш ніж її засолили. Щоб продукт довше залишався свіжим до нього нерідко додають шкідливі речовини, добавки та "Єшки". А тому краще приготувати все самостійно за простим і швидким рецептом.

Швидкий рецепт слабосолоного лосося без цукру

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Свіже філе риби промиваємо у проточній воді. За допомогою паперового рушника забираємо зайву вологу. Перевіряємо на наявність кісточок.
  2. Змішуємо сіль та лимонний перець.
  3. У скляній ємності на дно викладаємо половину перемішаної приправи. Кладемо філе та посипаємо зверху залишками приправи.
  4. Накриваємо ємність харчовою плівкою чи кришкою. Відправляємо у холодильник на 12 годин.
  5. Коли риба засолиться, дістаємо з холодильника, зливаємо рідину, а залишки вологи прибираємо з риби за допомогою паперового рушника.
  6. Готовий продукт можна зберігати протягом 7 днів.
  7. Подавати можна, нарізавши скибочками, або на батоні, змащеному маслом.
Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Відео рецепти за 1 хвилину (@mono.cook)

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати лінивий чізкейк без випічки - рецепт смачного та ефектного десерту з сиру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ